Polish English French German Russian

Pensjonat „AGAL Sport” Zieleniec 50 

(rezerwacje)tel.74 8668188, 601 799957, 601 875782 e-mail:Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. www.agal.com.pl

Uwaga: Pobyt w pensjonacie liczony na 40 osób, przyjęcie weselne na 60 osób. Ostateczna liczba uczestników musi być dostarczona na tydzień przed imprezą- późniejsze zmiany nie skutkują zmianą ceny. Kaucja rezerwacyjna wyniesie 1.000,00 zł płatna gotówką lub przelewem na kont na 14 dni przed imprezą (do rozliczenia w kosztach imprezy). Wpłata pozostałej części najpóźniej w dniu imprezy.
Cena 15.000 zł (piętnaście  tysięcy )

W cenę imprezy wchodzi: obsługa kelnerska, dekoracja sali, powitanie gości. Alkohol dostarczy zleceniodawca (możliwe jest dostarczenie alkoholu przez Agal-do rozliczenia).

I.pobyt  (BB):  nocleg ze śniadaniem (dla 40 os)                                                                                                                             

II.obiad weselny:

* 6 szampan                                                                                                                                                                                                                                                    

Przystawka:
szynka nadziewana sałatką w galaretce                                                                                                                                                                                                 
lub do wyboru: szynka parmeńska z melonem
lub avocado z sosem vinegret

Danie główne:

rosół z kołdunami,                                                                                                                                                                                                                                            
kotlet schabowy                                                                                                                                                                                                                                                 
pieczeń z karczku nadziewanego białą kiełbasą                                                                                                                                                                                  
kapusta zasmażana, surówka z kapusty pekińskiej, surówka z czerwonej kapusty                                                                                                                     
ziemniaki opiekane z parmezanem, frytki, kluski  śląskie                                                                                                                                                                  

(mięsa podane będą w ilości 3 x po 60% gości czyli po 40 porcji w każdym asortymencie, razem 120 porcji)
 
Deser
:
lody z bitą a śmietaną i owocami                                                                                                                                                                                                                
ciasto 2 rodz. jabłecznik, sernik                                                                                                                                                                                                                        

Kontynuacja po obiedzie:                                                                                                                                                                                                                         
Na stołach:

półmiski wędlin: szynka wiejska, boczek, kiełbasa żywiecka i baleron
galareta z nóżek
sałatka jarzynowa tradycyjna
sałatka serowa z kurczakiem, selerem naciowym i ananasem i rodzynkami
śledź po orlicku w dwóch kolorach
sos majonezowo - chrzanowy, sos czosnkowy, inne dodatki
pieczywo

Na bufecie samoobsługowym:
deska mięs i pasztetu do samodzielnego krojenia ( pierś drobiowa faszerowana, schab faszerowany, karczek pieczony)
deska wędlin ekologicznych do samodzielnego krojenia
koktajl z owoców egzotycznych

Z podgrzewaczy
barszcz do picia na bieżąco, 

Indywidualnie po 23,00
zupa gulaszowa 
                                                                                                                                                                                                                                                 

Napoje: 15 x coca cola (2l), 15 x sok naturalny(1 l), 15 woda miner. (1,5l)                                                                                                                                                                zespół muzyczny                                                                                                                                                                                                                                                                     

inne wydatki (ryczałt) dekoracje, kwiaty etc..                                                                                                                                                                                                                      

Razem                                                                                                                                                                                                                                                                                       15.000,00

Nocleg  ze śniadaniem : bufet (cena w ramach noclegu)

  • kiełbaski z grilla z cebulką, sałatka jarzynowa, półmisek mieszanych wędlin, deska wędlin ekologicznych, deska mięs pieczonych- do samodzielnego krojenia, półmisek serów żółtych, półmisek sera białego ze śmietaną i dodatkami, jarzyny marynowane, pomidory świeże masło, smalec, ogórki kiszone, dżem, płatki, mleko, jogurt owocowy, ciasto , kawa, herbata z podgrzewaczy, pieczywo, placki naleśnikowe, napój firmowy.